Samsung Galaxy S8 - telefonul mult asteptat

Categoria:Stiri IT
Artist:Samsung Galaxy S8
Denumirea:telefonul mult asteptat
Size:0 b
Vizualizări: 1 580
Calitate:320 kbps
Versuri:
Samsung Galaxy S8 pare să fi primit o dată de lansare oficială. Conform celor mai recente informații din industrie, noul flagship al companiei Samsung va fi disponibil din ziua de 21 aprilie, iar anunțul său se așteaptă în ziua de 29 martie.
Această informație pare să fi venit din surse multiple, conform GSM Arena, așa că există o șansă bună să fie adevărată. Informațiile de până acum despre Galaxy S8 spun că telefonul va veni în două modele, numai că nici una dintre ele nu se poate distinge prin sufixul ”Edge”. Ambele modele vor avea același tip de ecran curbat care acoperă aproape toată partea frontală a telefonului, doar că unul din modele va avea o diagonală mai mare.

Samsung Galaxy S8 - telefonul mult asteptat


Potrivit acestora, Samsung va începe, în curând, producţia ecranelor 4K, cu 808 ppi, după ce, la conferinţa Display Week, a prezentat un ecran de înaltă rezoluţie pentru aplicaţii VR, afişând imagini cu rezoluţie 3840×2160 Pixeli pe un display de 5.5 inchi.

„Având în vedere datele disponibile, ecranul de 5,5 inchi AMoled de pe noul Galaxy S8 va fi unul 4K”, au afirmat experţii.
Pentru a putea dota telefonul cu noul ecran 4K, sud-coreenii vor trebui însă să regândească tot hardware-ul gadgetului, de la puterea de procesare a procesorului la consumul uriaş de energie cerut de noul ecran.

Cert este că, pentru a promova tehnologia VR, Samsung are nevoie de un ecran mai clar, iar display-ul 4K este soluţia optimă, afirmă jurnaliştii de la Korea Herald.

Cele două telefoane ar urma să fie construite pe baza unui chipset Snapdragon 835, produs de Qualcomm și ar avea în jur de 64GB de stocare. Telefonul încă se va mai folosi de un jack audio, va avea un senzor de amprentă pe spate, acesta nemaiavând loc pe față, și se pare că va avea chiar și un senzor de iris.

Samsung Galaxy S8 ar urma să mai includă un asistent personal, alături de o funcție care permite extinderea telefonului într-un PC prin atașarea unui monitor și a perifericelor aferente.

Câte din aceste informații se vor adeveri aflăm la sfârșitul lunii martie.скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#