Cei de la Rockstar vor stopa suportul pentru GTA Online în acest an din cauza RDR 2 si GTA 6

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Cei de la Rockstar vor stopa suportul pentru GTA Online în acest an din cauza RDR 2 si GTA 6
Size:0 b
Vizualizări: 1 193
Calitate:320 kbps
Versuri:
În ciuda celor trei ani de la lansare, GTA Online este o parte esențială a unei afaceri profitabile a celor de la Rockstar Games, astfel încât dezvoltatorii au păstrat ideea de la care au început și au suplinit-o cu conținut nou de-a lungul acestui timp.Cu toate acestea, în 2017 acest lucru se va schimba, deoarece studioul este prea implicat în dezvoltarea a patru noi jocuri.

Informațiile nu sunt oficiale, această a apărut pe un blog postat de către un insider Yan 2295, unde mereu acestă publică previziunile în ceea ce privește proiectele celor de la Rockstar, care mai apoi întotdeauna se adeveresc.

Cei de la Rockstar vor stopa suportul pentru GTA Online în acest an din cauza RDR 2 si GTA 6


Potrivit acestuia achipa Rockstar North este acum împărțită în patru echipe:

Prima parte a angajaților Rockstar ajută birou în San Diego, cu dezvoltarea de Red Dead Redemption 2. A doua parte a început să se dezvolte următorul joc din seria Grand Theft Auto 6 (GTA 6). Cea de a treia echipa lucreaza la un nou IP.De asemenea, nu uitați despre posibilitatea de a re-lansare LA Noire pentru platforme moderne.

Așadar, există doar câțiva oameni care pot lucra la moment pentru GTA Online.Așa că acesta nu pot să facă un upgrade la scară largă, cum făceau și până acum, pentru că aveți de patru ori mai puțini oameni care lucrează pentru GTA online, așa că asta este pur și simplu imposibil.


Potrivit lui, Rockstar va lansa actualizări încă pentru acest an "doar pentru a menține GTA live online" dar nimic la ceva mai mult fanii să nu se aștepte.Prin urmare adăugarea de Import/Export ce a fpst făcută la sfârșitul anului 2016, a fost ultima actualizare de o asemenea magnitudine.

Deși este încă o informații neverificată, acesta poate fi un adevăr.Rockstar pentru o lungă perioadă de timp a sprijinit GTA Online, dar acum ea are nevoie să se miște mai departe.

Ce părere ai despre asta? Lasă-ne în comentariile de mai jos!скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#