Dead Rising 4 va fi lansat în Germania pentru prima dată în istoria seriei

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Dead Rising 4 va fi lansat în Germania pentru prima dată în istoria seriei
Size:0 b
Vizualizări: 771
Calitate:320 kbps
Versuri:
Știre șocantă! Pentru jocul Dead Rising 4 va fi lansat un addon gratuit. Generozitate la maxim și fără precedent de la Capcom! Ei bine, de fapt acesta știre este cu privire la modul în care guvernul German a cedat sub presiunea Japonezilor.

Dead Rising 4 va fi lansat în Germania pentru prima dată în istoria seriei


Lista de jocuri care sunt interzise în Germania, nu este foarte extinsă.Acestea include o serie de jocuri destul de evidente, cum ar fi Soldier of Fortune,Condemned și Manhunt, dar în toate celelalte proiecte a fost impusă reducerea nivelul de violență, elimina limbaj vulgar și nuditate.În caz contrar chiar și un joc cu un rating foarte ridicat nu va fi aprobat.

Seria de jocuri Dead Rising nu afost acceptată deja de 10 ani, dar blestemul se pare că va fi îndepărtat pe 31 ianuarie, iar a patra parte va fi lansat în Germania.

Interesant este faptul, ce au făcut cei de la Capcom că să poată lansa jocul în Germania?

Da.. și ca să nu uităm despre ceea ce am prezentat la începutul articolului o să vă lasăm și mici detalii despre addon-ul gratuit. Așa că, jucătorii în acest modul vor vedea două noi nivele de complexitate și costume ale unor luptători din Street Fighter.Pe scurt, nimic interesant.Evident fără costumul lui Cammy, personaul mascului... chiar nimic interesant.скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#