Ringtone: Informație nouă ― Red Dead Redemption 2 poate fi lansat mâine

Artist: Informație nouă
Denumirea rington: Red Dead Redemption 2 poate fi lansat mâine
Format:.mp3
Data: 06.02.2017
732

Ascultă ton de apel Red Dead Redemption 2 poate fi lansat mâine

Informație nouă — Red Dead Redemption 2 poate fi lansat mâine
                                       
» Reduceri de până la 60% pe PlayStation Store                    
Compania Take-Two Interactive, proprietarii studioului Rockstar Games, în următoarele doua săptămâni vor comunica cu investitorii și o să răspundă la întrebările lor, dar și ce planuri mai au în viitorul apropiat.Aceasta este o mare oportunitate pentru fanii, de a afla multe lucruri noi, cum ar fi când va fi lansat jocul Red Dead Redemption 2, ce este preconizat să fie lansat în acest an pentru PS4 și Xbox One.

Așa că evenimentul Take-Two, va începe mâine pe data de 7 februarie și va dura până pe 8, iar conducerea companiei o să răspundă investitorilor într-un mod destul de deschis ca aceste informații să poată răspândi rapid pe internet.

Informație nouă - Red Dead Redemption 2 poate fi lansat mâine

Noi doar putem să presupune că compania Take-Two vor să publice mai multe detalii despre Red Dead Redemption 2, chiar și posibil să lanseze și un trailer cu un gameplay, dar nu în ultimul rând să anunte fanii o data de lansare exactă.

Totuși, cu siguranță mâine o să prezinte informație despre nou IP de la RockStar și în ce etapă de dezvoltare este jocul Grand Theft Auto 6.
Noi asigurăm că ceva din aceste două informații se vor adeveri, așa că stați mai aproape de PlayGab.com în zilele de mercuri și joi, noi vă așteptăm de fiecare dată cu știri noi.

Printre cele mai recente știri despre jocuri - termenul de lansare, precum vânzările preconizate și probabilitatea de lansare pentru PC.În plus, între Rockstar și Sony au semnat un acord cu privire la un conținut suplimentar exclusiv Red Dead Redemption 2 pentru PS4.

O nouă pagină în seria jocurilor wester, spune povestea a 7 personaje și este parțial legată de evenimentele care au avut loc în Red Dead Redemption.În primul trailer, se simt dinamica jocului si atentia la detalii.

Tonuri de apel recent apreciate