» » Akcent - My lady (feat. REEA)

RINGTONE: My lady (feat. REEA) Akcent

  • Ascultat: 708
  • Data adăugării: 14.01.2018
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 623.25 Kb
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0


Descarca zilnic, muzica noua pentru telefon pentru a avea cel mai special ton de apel în cea mai bună calitate, iar tot ce îți rămâne este să faci download ringtone My lady (feat. REEA) - Akcent și să o setezi ca sonerie pe telefon.

Fiecare ringtone este taiat special pentru instalare pe telefon mobil ca melodie pentru smartphone. Descarcă muzică gratis ca ton de apel și fii diferit e alții indiferent de sistema de operare Android/iOS.

Asculta
Akcent - My lady (feat. REEA)

Descarca
{title}

Tonuri de apel cu Akcent asemanatoare
Chris De Burg - The Lady in Red
The Lady in Red
Chris De Burg
00:30
Lady Gaga - Million reasons
Million reasons
Lady Gaga
00:30
AKCENT feat. Ackym & Veo - Rendez Vous
Rendez Vous
AKCENT feat. Ackym & Veo
00:30
Akcent feat. REEA - Stole my heart
Stole my heart
Akcent feat. REEA
00:30
Akcent - Lacrimi curg
Lacrimi curg
Akcent
00:30
Natasha Baccardi - My Lady
My Lady
Natasha Baccardi
00:30
REEA feat. Maxim - Vivre
Vivre
REEA feat. Maxim
00:30
Tonuri de apel (NEW)
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen

MUZICA ROMANEASCA NOUA PENTRU TELEFON CA TON DE APEL DIN 2019

De ce trebuie sa alegi PlayGab? Din simplu fapt ca iti oferim totul gratuit, adica fara inregistrare sau plata adaugatoare pentru download. La noi fiecare ringtone mp3 sau m4r din orice categorie poate fi descarcat si setat ca sonerie la telefon, iar asta nu dureaza mult pentru ca viteza este nelimitata si numarul la descarcari la fel.


Facem update zilnic la melodii cu tonuri de apel romanesti din 2019


PlayGab te face sa te simti deosebit si iti garanteaza sa cuceresti noi priviri pe strada cand ai setat un ton de apel noi.Toate melodiile sunt de cea mai buna calitate (320kbs) si dupa ultimele tendinte de moda! La noi gasesti orice melodii pentru telefon, fie ca este din categoria romaneasca sau straina... manele / rock)) te asiguram cu o gama larga de tonuri stilate si amuzante. Daca iti doresti sa ai si la mesaj un ton de apel amuzant / haioase atunci categoria cu mesaje (SMS) amuzante te asteapta.


PlayGAB iți oferă tonuri de apel gratis în format mp3 și m4r pentru android(Samsung) și iOS (iPhone).Pentru a încărca descarca tonuri de apel noi pe site-ul nostru trebuie doar să setați la favorit și să ne urmăriți zilnic, pentru că noi avem cea mai nouă muzică pentru telefonul tău.