A fost lansat jocul horror Husk.Gamerii au apreciat jocul foarte negativ!

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:A fost lansat jocul horror Husk.Gamerii au apreciat jocul foarte negativ!
Size:0 b
Vizualizări: 1 073
Calitate:320 kbps
Versuri:
Compania IMGN.PRO și studioul UndeadScout au lansat pe Steam jocul horror de la first-person, mult așteptatul Husk, care potrivit dezvoltatorilor a fost gândit să fie un moștenitor a mult cunoscutului Silent Hill. În joc este inclusă și momente de logică, ca și la recentul joc Resident Evil 7, dar include și o poveste precum și o grafică construită pe Unreal Engine 4. Cu toate acestea, se pare că cele enumerate mai sus nu a fost suficiente, pentru a satisface dorințele jucătorilor.

A fost lansat jocul horror Husk.Gamerii au apreciat jocul foarte negativ!


La momentul adăugării acestui articol pe PlayGab, noi am observat că acesta are cele mai multe comentarii negative ale serviciului Steam.Mulți se plâng de optimizarea slaba a jocului, administrare incomodă, precum și absența unei atmosfere teribilă și o poveste interesantă. Este demn de remarcat faptul că dintre plusuri a fost menționată muzică bună și sprijinul pentru gamepad.

În orice caz, nu e cazul să evaluăm jocul doar după primele comentarii apărute.De foarte multe ori, părerile jucătorilor se schimbă după o perioada de adaptare asupra jocului. Să sperăm că, Husk este cazul.Mai sus puteți vedea un trailer de lansare pentru acest joc, care a fost publicat de către un gamer pentru a sărbători lansarea acestuia.скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#