» » Andrei Leonte - Dragoste in haine de casa

RINGTONE: Dragoste in haine de casa Andrei Leonte

  • Ascultat: 372
  • Data adăugării: 29.03.2018
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 564.95 Kb
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0


Descarca zilnic, muzica noua pentru telefon pentru a avea cel mai special ton de apel în cea mai bună calitate, iar tot ce îți rămâne este să faci download ringtone Dragoste in haine de casa - Andrei Leonte și să o setezi ca sonerie pe telefon.

Fiecare ringtone este taiat special pentru instalare pe telefon mobil ca melodie pentru smartphone. Descarcă muzică gratis ca ton de apel și fii diferit e alții indiferent de sistema de operare Android/iOS.

Asculta
Andrei Leonte - Dragoste in haine de casa

Descarca
{title}

Videoclip cu Andrei Leonte - Dragoste in haine de casa
Tonuri de apel cu Andrei Leonte asemanatoare
Edward Sanda - Haine scumpe
Haine scumpe
Edward Sanda
00:30
Maximilian - Dragoste nebuna
Dragoste nebuna
Maximilian
00:30
Spike - Prima Dragoste
00:30
Calin Crisan - Am si bani si dragoste
Am si bani si dragoste
Calin Crisan
00:30
Alex Alvarez - Dragoste neinteleasa
Dragoste neinteleasa
Alex Alvarez
00:30
Tonuri de apel (NEW)
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen

MUZICA ROMANEASCA NOUA PENTRU TELEFON CA TON DE APEL DIN 2019

De ce trebuie sa alegi PlayGab? Din simplu fapt ca iti oferim totul gratuit, adica fara inregistrare sau plata adaugatoare pentru download. La noi fiecare ringtone mp3 sau m4r din orice categorie poate fi descarcat si setat ca sonerie la telefon, iar asta nu dureaza mult pentru ca viteza este nelimitata si numarul la descarcari la fel.


Facem update zilnic la melodii cu tonuri de apel romanesti din 2019


PlayGab te face sa te simti deosebit si iti garanteaza sa cuceresti noi priviri pe strada cand ai setat un ton de apel noi.Toate melodiile sunt de cea mai buna calitate (320kbs) si dupa ultimele tendinte de moda! La noi gasesti orice melodii pentru telefon, fie ca este din categoria romaneasca sau straina... manele / rock)) te asiguram cu o gama larga de tonuri stilate si amuzante. Daca iti doresti sa ai si la mesaj un ton de apel amuzant / haioase atunci categoria cu mesaje (SMS) amuzante te asteapta.


PlayGAB iți oferă tonuri de apel gratis în format mp3 și m4r pentru android(Samsung) și iOS (iPhone).Pentru a încărca descarca tonuri de apel noi pe site-ul nostru trebuie doar să setați la favorit și să ne urmăriți zilnic, pentru că noi avem cea mai nouă muzică pentru telefonul tău.