Ringtone: The Elder Scrolls Online oferit gratis pentru toți jucătorii PC ― ul și PS4

Artist: The Elder Scrolls Online oferit gratis pentru toți jucătorii PC
Denumirea rington: ul și PS4
Format:.mp3
Data: 16.11.2016
694

Ascultă ton de apel ul și PS4

The Elder Scrolls Online oferit gratis pentru toți jucătorii PC — ul și PS4
                                       
Ca parte a unui eveniment special, cei de la Bethesda a anunțat că în această săptămână toți jucătorii de PC-ul și PS4 vor putea juca gratuit The Elder Scrolls Online.

The Elder Scrolls Online oferit gratis pentru toți jucătorii PC-ul și PS4

De astazi accesul la versiunea gratuită a jocului o vor primi proprietarii de PS4 - (16 noiembrie, la 00:01). Dupa jucatorii inraiti a consolelor, le vine randul si celor de la PC, ei pot începe jocul la 16 noiembrie, ora 19:00 GMT. Doar cei de la Xbox One o sa rateze aceasta oferta , dar dezvoltatorii au asigurat că în curând si acesta parte de jucatori o sa incerce jocul, fara sa cheltuie bani.

Ce va primi jucatorii in aceasta campaniei:

  • Accesul la versiunea completă a The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited;
  • 500 Crown (în moneda de joc), ceea ce va permite jucătorilor să-și petreacă timpul in Crown Magazin pentru haine, animale de companie, suluri, etc.;
  • După încheierea perioadei de acces gratuit a jocului, progresul jucătorului va putea fi salvat, iar pentru a putea continuat joaca, el vrea trebui sa cumpere versiunea completă a jocului, atunci toate conservării sale vor fi transferate.


De asemenea complania Bethesda o reducere la toate versiunile de joc, precum si seturi de pachete (Crown pack), care vor fi disponibile pana pe data de 24 noiembrie.

În plus, toți jucătorii care au participat la acest eveniment, va primi o șansă de a câștiga o rundă de "călătorie de neuitat", într-una din cele cinci țări exotice. Mai multe detalii despre această promoție pot fi găsite aici.

Tonuri de apel recent apreciate