» » » EVE Online oferita pentru free-to-play

play EVE Online oferita pentru free-to

EVE Online oferita pentru free-to-play
  • Ascultat: 796
  • Data adăugării: 16.11.2016
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 0 b
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0
Asculta
EVE Online oferita pentru free-to-play
Descarca
EVE Online oferita pentru free-to-play

Pe aceasta pagină ai posibilitatea să faci download la ton de apel «EVE Online oferita pentru free-to - play» din categoria „unews“, taiata special pentru instalarea pe telefon mobil ca ringtone. Descarcă gratis muzică pentru telefonul mobil cu sisteme de operare Android/iOS.


Înainte de a face download îți recomandăm să asculți tonul de apel online «play» și în caz că îți place calitatea acestuia poți descarca muzica pentru telefon și să-l setezi ca ton de apel / sonerie care poate fi instalat pe dispozitivul dvs. ca un ringtone de cea mai bună calitate, la viteza maximă și fără publicitate și așteptări. Cele mai bune melodii / sonerii le găsești acum pe PlayGab.net și te poti bucura de hiturile preferate ca sonerie la telefon.


Descărca EVE Online oferita pentru free-to - play ringtone gratuit și fară înregistrare, cu posibilitatea de a asculta on-line în 320kbps calitate excelentă, 44,1 kHz (stereo).

Videoclip cu EVE Online oferita pentru free-to-play
Așa cum a promis, compania CCP Games a lansat EVE Online versiune gratuita și disponibilă pentru descărcare pentru toată lumea.

EVE Online oferita pentru free-to-play

Toți jucătorii noi veniți și care nu doresc să investească bani în acest joc, o să primească titlul de "Alpha" și vor putea utiliza numai abilități speciale. Aceste sunt destinate numai pentru controlul fregate, distrugatoare si Tech crucișătoare din clasa 1, care sunt adesea folosite în luptă. Numărul de nave aflate la dispoziția "Alpha" va fi limitată până la 21 de nave și o sesiune de formare va fi la nivelul standardului.

Toți utilizatori care o să plătească pentru EVE Online, o să primească titlul de "Omega". Ei vor primi tot ce aveau toți ceea ce aveau până a trece la versiunea online, precum și acces nelimitat la dezvoltarea de level, abilități de învățare accelerată.

În cazul în care sunteți interesat de EVE Online, site-ul oficial al jocului este în așteptare de noi jucători.
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen