Jucatori FIFA acuzati de scheme frauduloase

Categoria:Articles
Artist:
Denumirea:Jucatori FIFA acuzati de scheme frauduloase
Size:0 b
Vizualizări: 884
Calitate:320 kbps
Versuri:
Multi posibil sau intrebat daca este posibil de facut o schema pentru a castiga venituri de pe jocul FIFA, iar dupa cum se poate de vazut, da - este posibil. Precizam - este posibil doar in cazul in care nu te temi sa ajungi in inchisoare.

Anchetatorii FBI a acuzat recent cativa jucatori FIFA in crearea unei scheme frauduloase. Mai exact merge vorba despre un anumit Anthony Clarke, unul dintre cei patru jucători care au apărut în fața instanței de Texas săptămâna trecută. Clark și potențialii infractori sunt acuzați de crearea unor instrumente pentru a sparge programul.

Jucatori FIFA acuzati de scheme frauduloase


Acest program permite falsificarea meciurilor si strangerea monedelor FIFA, care mai tarziu pot fi schimbate pe bani reali, prin site-uri legale și ilegale.Daca acest program nu avea sa fie depistat la timp, acsti jucatori puteau sa acumuleze sume de milioane de dolari.

Inculpatul Anthony Clark și altii cunoscuti si necunoscuti ai sai, au dezvoltat o schemă frauduloasă, pentru a putea sa profite de monedele din jocul FIFA. Clark a furnizat transferul informatiilor în rețea si radio, cat in interiorul statului, precum și în străinătate, cu ajutorul literelor, anumite semne, precum si semnale/sunete. Cererea a fost de a fi executat pe serverele EA in diferite locatii din Statele Unite, care încalcă dispozițiile articolului 18 U.S.C. § 1343 "fraudă prin poștă, TV, radio și on-line."

скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#