» » » » Trailer pentru Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition

Ultimate Edition Trailer pentru Star Wars: Battlefront

Trailer pentru Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition
  • Ascultat: 634
  • Data adăugării: 21.11.2016
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 0 b
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0
Asculta
Trailer pentru Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition
Descarca
Trailer pentru Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition

Pe aceasta pagină ai posibilitatea să faci download la ton de apel «Trailer pentru Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition» din categoria „Trailers“, taiata special pentru instalarea pe telefon mobil ca ringtone. Descarcă gratis muzică pentru telefonul mobil cu sisteme de operare Android/iOS.


Înainte de a face download îți recomandăm să asculți tonul de apel online «Ultimate Edition» și în caz că îți place calitatea acestuia poți descarca muzica pentru telefon și să-l setezi ca ton de apel / sonerie care poate fi instalat pe dispozitivul dvs. ca un ringtone de cea mai bună calitate, la viteza maximă și fără publicitate și așteptări. Cele mai bune melodii / sonerii le găsești acum pe PlayGab.net și te poti bucura de hiturile preferate ca sonerie la telefon.


Descărca Trailer pentru Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition ringtone gratuit și fară înregistrare, cu posibilitatea de a asculta on-line în 320kbps calitate excelentă, 44,1 kHz (stereo).

Videoclip cu Trailer pentru Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition
Compania Electronic Arts a lansat astăzi la TV un spot publicitar cu Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition, unde primele fotografii au venit cu completări Rogue One: Scarif, pe același denumire de film "Cast Away 1".

Trailer pentru Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition

În așa mod ceide la EA, au promovat spotul publicitar la TV:Star Wars: Battlefront lucrează pe motorul Frostbite 3, nu este deloc surprinzător că în video este specificat faptul că jocul o să ofere «lupte masive» și «grafică excelentă».Dorim să precizăm că Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition conține toate cele 4 adaosuri și va fi vândut la un preț redus, de doar 40$, însă la moment este disponibil numai pentru proprietarii de PS4 și Xbox One.

Pentru fanii francizei «Star Wars» există aparte o cireașa de pe tort pregătită, sub formă a unor cadre ale filmului «Cast Away 1».
Se pare că toate utilizatorii ce vor procura jocul cu adaosurile vor putea simți pe propria piele aventurile eroilor viitorului film Disney și vizita locațiile cheie ale filmului.

Dorim să vă reamintim că Rogue One: Scarif va fi ultimul, mai exact al 4-lea upgrade pentru Star Wars: Battlefront și va fi lansat pe 6 decembrie, 2016 pentru deținătorii de abonamente de sezon în rândul cumpărătorilor de PC, PS4, XOne.
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen