Trailer pentru Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition

Categoria:Video / Trailers
Artist:Trailer pentru Star Wars: Battlefront
Denumirea:Ultimate Edition
Size:0 b
Vizualizări: 498
Calitate:320 kbps
Versuri:
Compania Electronic Arts a lansat astăzi la TV un spot publicitar cu Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition, unde primele fotografii au venit cu completări Rogue One: Scarif, pe același denumire de film "Cast Away 1".

Trailer pentru Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition

În așa mod ceide la EA, au promovat spotul publicitar la TV:Star Wars: Battlefront lucrează pe motorul Frostbite 3, nu este deloc surprinzător că în video este specificat faptul că jocul o să ofere «lupte masive» și «grafică excelentă».Dorim să precizăm că Star Wars: Battlefront - Ultimate Edition conține toate cele 4 adaosuri și va fi vândut la un preț redus, de doar 40$, însă la moment este disponibil numai pentru proprietarii de PS4 și Xbox One.

Pentru fanii francizei «Star Wars» există aparte o cireașa de pe tort pregătită, sub formă a unor cadre ale filmului «Cast Away 1».
Se pare că toate utilizatorii ce vor procura jocul cu adaosurile vor putea simți pe propria piele aventurile eroilor viitorului film Disney și vizita locațiile cheie ale filmului.

Dorim să vă reamintim că Rogue One: Scarif va fi ultimul, mai exact al 4-lea upgrade pentru Star Wars: Battlefront și va fi lansat pe 6 decembrie, 2016 pentru deținătorii de abonamente de sezon în rândul cumpărătorilor de PC, PS4, XOne.
скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#