» » » Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2

Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2

Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2
  • Ascultat: 1 069
  • Data adăugării: 24.11.2016
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 0 b
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0
Asculta
Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2
Descarca
Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2

Pe aceasta pagină ai posibilitatea să faci download la ton de apel « - Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2» din categoria „unews“, taiata special pentru instalarea pe telefon mobil ca ringtone. Descarcă gratis muzică pentru telefonul mobil cu sisteme de operare Android/iOS.


Înainte de a face download îți recomandăm să asculți tonul de apel online «Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2» și în caz că îți place calitatea acestuia poți descarca muzica pentru telefon și să-l setezi ca ton de apel / sonerie care poate fi instalat pe dispozitivul dvs. ca un ringtone de cea mai bună calitate, la viteza maximă și fără publicitate și așteptări. Cele mai bune melodii / sonerii le găsești acum pe PlayGab.net și te poti bucura de hiturile preferate ca sonerie la telefon.


Descărca - Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2 ringtone gratuit și fară înregistrare, cu posibilitatea de a asculta on-line în 320kbps calitate excelentă, 44,1 kHz (stereo).

Videoclip cu Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2
Se pare că nu doar Titanfall 2 a caștigat multa popularitate în rândul jucătorilor și criticilor, dar nu a avut vânzările mult așteptate.La acesta listă putem adăuga și jocul Watch Dogs 2, pentru că în prima zi a vânzărilor s-a dovedit a fi mult mai mică, față de prima parte a jocului Watch Dogs.

Cei de la VGCharts relatează că ăn prima zi a fost vândut doar 80.000, apriximativ de exemplare ale Watch Dogs 2, în timp ce pentru prima partea (Watch Dogs) cifrele depășesc numărul de 380 000 de copii.

Ubisoft au recunoscut vanzarile slabe ale jocului: Watch Dogs 2

Dar spre deosebire de jocul Titanfall 2, care a fost creat între un Battlefield 1 și Call of Duty: Infinite Warfare, cei de la Ubisoft nu au avut competitori directi, precum ar fi GTA, dar spre deosebire de Titanfall 2 care în comparație a avut doar jumătate de an de publicitate, cei de la Watch Dogs 2 au investit în publicitate timp de 2 ani, iar efectul din păcate i-au surprins și pe ei.
Comentarii (1)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen
Walker
Walker 25 November 2016 09:25
Mare păcat pentru că este un joc bun cu multe misiuni care nu se repetă între ele si jocul in general e rupt din realitate. Te pune pe gânduri un asa joc