Ringtone: ― Modul nou pentru Batman: Arkham City pentru imbunatatirea grafica

Artist:
Denumirea rington: Modul nou pentru Batman: Arkham City pentru imbunatatirea grafica
Format:.mp3
Data: 24.11.2016
463

Ascultă ton de apel Modul nou pentru Batman: Arkham City pentru imbunatatirea grafica

— Modul nou pentru Batman: Arkham City pentru imbunatatirea grafica
                                       
                   
Nu este un secret faptul că multe dintre vechile jocuri pentru pc si console, nu îndeplinesc standardele moderne de calitate vizuală.Așa că un jucător înrăit cu numele său GP-Unity a decis să remedieze această problemă și a creat un mod grafic pentru Batman: Arkham City.

Utilizatorul a specificat că este încă în faza inițială și că este mult de lucru asupra acestuia, însă el nu se va opri aici. Mai jos o să vă prezentăm un video, unde puteți vedea progresele înregistrate în rezultatul curent.De exemplu acest modul ofera o noua textură de înaltă calitate a graficii, ceea ce înlocuiește tehnologia de iluminare folosite de HBAO cu cea mai modernă HBAO+ (utilizat pentru jocul Batman: Arkham Origins) care adaugă efectele de iluminare la nivel mai înalt.

Pentru a obține o astfel de imagine mult mai clară, a fost deconectată opțiunea setată "claritatea obiectelor", însă a fost ridicată calitatea umbrelor adăugate sub suprafață ceea ce face împrăștierea luminii mai plăcută si numărul de reflecțiipe anumite suprafețe.

După toate cele relatate de creatorul acestui modul, modulul lucrează în mod constant la 60 de cadre pe secundă stabil cu placă video GeForce GTX 970. Pentru a putea face această modificare o să aveți nevoie de 3GB de memorie video, așa că în caz că aveți o memorie video mai slabă va trebui să faceti o alegere între schimbări grafice sau claritatea obiectelor.

Tonuri de apel recent apreciate