Primul DLC gratuit pentru Titanfall 2 va fi lansat saptamana viitoare

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Primul DLC gratuit pentru Titanfall 2 va fi lansat saptamana viitoare
Size:0 b
Vizualizări: 552
Calitate:320 kbps
Versuri:
Dezvoltatorii de la studioul Respawn Entertainment au declarat astăzi noi detalii despre primul add-on gratuit pentru shooter-ul fantastic de la prima persoana (first-person) Titanfall 2.

Este cunoscut faptul că primul DLC-ul va fi numit Angel City's Most Wanted și va fi lansat la data de 30 noiembrie a acestui an pentru toate versiunile jocului - PC, PS4 Xbox One.

Primul DLC  gratuit pentru Titanfall 2 va fi lansat saptamana viitoare

Suplimentar la Angel City's Most Wanted va include actualizarea hartei pentru orasul Angel din varianta originală a jocului Titanfall, pistolul Wingman Elite, precum și o nouă pediapsă pentru pilot șase noi seturi de titani. De asemenea va fi inclus un magazin special, care o să permită să cumpărați un nou conținut pentru jucători.

«În primul rând haideți să privim imaginea de ansamblu a modului în care prezentăm cum vedem noi viitorul modul.Toate hărțile, armele, moduri - tot ceea ce a afecta gameplay-ul - va fi absolut gratuit pentru toți jucătorii care au cumpărat Titanfall 2. Noi credem că, în scopul de a sprijini comunitatea de jocuri nu ar trebui să cerem bani pentru aceste lucruri.» — au declarat dezvoltatorii.

Primul DLC  gratuit pentru Titanfall 2 va fi lansat saptamana viitoare

Este de remarcat faptul că, potrivit co-fondator al Respawn Entertainment (Vince Zampella) împreună cu echipa sa, vor explora universul mai mare pentru jocul Titanfall.Așa că accesul la acest upgrade ce va fi făcut pe data de 30 noiembrie, vor primi doar cei care au pre-comanda la Titanfall 2, iar ceilalți jucători vor putea juca DLC din data de 3 decembrie a acestui an.

Primul DLC  gratuit pentru Titanfall 2 va fi lansat saptamana viitoareскачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#