Reduceri de pana la 80% la toata gama de jocuri de la Electronic Arts (EA)

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Reduceri de pana la 80% la toata gama de jocuri de la Electronic Arts (EA)
Size:0 b
Vizualizări: 1 102
Calitate:320 kbps
Versuri:
La momentul de față putem asista la un număr mare de jocuri ce oferă reduceri pe steam, însă cei de la Electronic Arts nu doresc să rămână în urmă altor companii și dau livitura cea mare, anunțând o reducere semnificativă la toate jocurile lansate de ei, bucurând în așa mod toți jucătorii cu un preț bun.Este demn de remarcat faptul că acest lucru nu se produce doar de produsele în Origin, dar și cele aflate înafara acestui serviciu.

Reduceri de pana la 80% la toata gama de jocuri de la Electronic Arts (EA)

Acum un număr foarte mare de jocuri pot fi procurate nu doar din magazinele celor de la EA, dar si altele cum ar fi: «MVideo», «GamePark» «MediaMarkt», «Eldorado», «Ulmart» și «Ozon».

Reducerile pentru toate jocurile sunt oferite pentru consolele PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360. De remarcat faptul că, în magazinele de mai sus specificate, jocurile sunt vândute pentru pentru persoanele fizice, iar pretul acesstora este mai mic decat a copiilor digitale. Printre jocurile care sunt cele mai intrebate se numără și - Mirror's Edge Catalyst; Star Wars Battlefront; PvZ Garden Warfare 2; Dead Space 3; FIFA 15;.

Fiecare joc care este la reducere va fi afisat cu un autocolant.În plus, în cazul în care v-ați decis să cumpărați un anumit joc, grabiți-vă pentru că, vânzare vor dura pana pe 4 decembrie a acestui an.

De asemenea, nu uitați că reducerile actuale sunt în multe servicii pentru distribuția digitală a jocurilor video, inclusiv PS Store, abur, Origine, GOG, etc.скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#