Digital Foundry anunță despre probleme tehnice grave în Dishonored 2

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Digital Foundry anunță despre probleme tehnice grave în Dishonored 2
Size:0 b
Vizualizări: 449
Calitate:320 kbps
Versuri:
Canalul de pe YouTube (Digital Foundry) a publicat un video despre recentul joc lansat Dishonored 2, care ne arată cum funcționează jocul pe platforme diferite.Din video expus mai jos se poate vedea ca jocul nu funcționează foarte bine chiar și pe platforme foarte puternice.

Este demn de remarcat faptul că Dishonored 2 în contrast cu jocul original, nu rulează pe Unreal Engine 3, iar pe motorul Void Engine, care este o versiune modificată a id Tech 5.Se pare că trecerea la noul motor nu a fost o idee destul de bună, asa cum se poate de observat, căjocul are probleme tehnice serioase.

Digital Foundry anunță despre probleme tehnice grave în Dishonored 2

Chiar și recentele patch-uri pentru versiunea de PC, nu a putut îmbunătățit performanța jocului și nici nu a putut rezolva toate problemele asociate cu optimizarea acestuia.

Potrivit celor de la Digital Foundry jocul Dishonored 2 , nu poate oferi o stabilitate de 60 FPS pe setările ultra de 1080p, chiar dacă acestă rulează pe placa video Titan X Pascal, menționăm faptul că Pascal este proiectat ca să susțină rezoluția de 4K.

În versiunile pentru consolă, rata cadrului jocului este în general menținută la 30 FPS, dar în unele poate să scadă la 20 FPS.De asemenea, pe proaspăta consolă PS4 Pro nu poate salva într-un mod oarecare rularea jocului fără probleme.Pe consola PS4 Pro la 1080p funcționează exact ca și pe o PS4.

Este posibil ca situația să fie corectată de patch-uri viitoare pentru joc, dar până în prezent nu există nici un semn că în viitorul apropiat va fi posibil sa dispară aceste probleme.скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#