» » Ian Raiburg - Dulce`i viata

RINGTONE: Dulce`i viata Ian Raiburg

  • Ascultat: 106
  • Data adăugării: 12.11.2018
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 1.49 Mb
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0


Descarca zilnic, muzica noua pentru telefon pentru a avea cel mai special ton de apel în cea mai bună calitate, iar tot ce îți rămâne este să faci download ringtone Dulce`i viata - Ian Raiburg și să o setezi ca sonerie pe telefon.

Fiecare ringtone este taiat special pentru instalare pe telefon mobil ca melodie pentru smartphone. Descarcă muzică gratis ca ton de apel și fii diferit e alții indiferent de sistema de operare Android/iOS.

Asculta
Ian Raiburg - Dulce`i viata

Descarca
{title}

Videoclip cu Ian Raiburg - Dulce`i viata
Tonuri de apel cu Ian Raiburg asemanatoare
Ian Raiburg - Sus paharu
Sus paharu
Ian Raiburg
00:30
La Familia feat. M3taphour - Dulce razbunare
Dulce razbunare
La Familia feat. M3taphour
00:30
Nane - Alta Viata
Alta Viata
Nane
00:30
Stefan Stan - Viata
Viata
Stefan Stan
00:30
George Hora - Toata viata
Toata viata
George Hora
00:30
DENISA - Ai sarutarea dulce
00:30
Pepe feat. Jimmy Dub - Dulce eres nena
Dulce eres nena
Pepe feat. Jimmy Dub
00:30
VALI VIJELIE - Viata merge inainte
Viata merge inainte
VALI VIJELIE
00:30
Tonuri de apel (NEW)
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen

Tonuri de apel cu muzica populara

Muzica populară este un gen muzical hibrid, rezultat din confruntarea ansamblurilor de instrumente populare cu lumea orășenească și cu realitatea social-politică din prima jumătate a secolului XX.Muzica populara este recunoscut de puține limbi ca atare, fiind în cele mai multe cazuri inclus în noțiuni vecine precum: muzică tradițională (folclorică), muzică lăutărească, muzică folk, mai rar chiar și în muzica ușoară sau pop.


Facem update zilnic la melodii cu muzica populara si te bucuram cu muzica noua 100% gratis!


Dorim ca sa te simti deosebit, iar noi iti garantam ca vei cuceri noi priviri pe strada cand ai setat un ton de apel noi.Toate melodiile sunt de cea mai buna calitate (320kbs) si dupa ultimele tendinte de moda! La noi gasesti orice melodii pentru telefon, fie ca este din categoria cu muzica ento populara sau straina... retro / rock) te asiguram cu o gama larga de tonuri stilate si amuzante. Daca iti doresti sa ai si la mesaj un ton de apel amuzant / haioase atunci categoria cu mesaje (SMS) amuzante te asteapta.


PlayGAB iți oferă tonuri de apel gratis în format mp3 și m4r pentru android(Samsung) și iOS (iPhone).Pentru a încărca descarca tonuri de apel noi pe site-ul nostru trebuie doar să setați la favorit și să ne urmăriți zilnic, pentru că noi avem cea mai nouă muzică pentru telefonul tău.