» » Igor Cuciuc - Mama am venit acasa

RINGTONE: Mama am venit acasa Igor Cuciuc

  • Ascultat: 208
  • Data adăugării: 14.11.2018
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 1.13 Mb
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0


Descarca zilnic, muzica noua pentru telefon pentru a avea cel mai special ton de apel în cea mai bună calitate, iar tot ce îți rămâne este să faci download ringtone Mama am venit acasa - Igor Cuciuc și să o setezi ca sonerie pe telefon.

Fiecare ringtone este taiat special pentru instalare pe telefon mobil ca melodie pentru smartphone. Descarcă muzică gratis ca ton de apel și fii diferit e alții indiferent de sistema de operare Android/iOS.

Asculta
Igor Cuciuc - Mama am venit acasa

Descarca
{title}

Videoclip cu Igor Cuciuc - Mama am venit acasa
Tonuri de apel cu Igor Cuciuc asemanatoare
Igor Cuciuc - Tata azi e ziua ta
Tata azi e ziua ta
Igor Cuciuc
00:30
Betty Who - Mama Say
Mama Say
Betty Who
00:30
Nemuritorii - Dor de mama
Dor de mama
Nemuritorii
00:30
HaHaHa Production - Acasa de Craciun
Acasa de Craciun
HaHaHa Production
00:30
Stefan Banica - Acasa De Craciun
Acasa De Craciun
Stefan Banica
00:30
SAVE - Acasa de Craciun
00:30
Mellina - Vin Acasa De Craciun
00:30
Tonuri de apel (NEW)
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen

Tonuri de apel cu muzica populara

Muzica populară este un gen muzical hibrid, rezultat din confruntarea ansamblurilor de instrumente populare cu lumea orășenească și cu realitatea social-politică din prima jumătate a secolului XX.Muzica populara este recunoscut de puține limbi ca atare, fiind în cele mai multe cazuri inclus în noțiuni vecine precum: muzică tradițională (folclorică), muzică lăutărească, muzică folk, mai rar chiar și în muzica ușoară sau pop.


Facem update zilnic la melodii cu muzica populara si te bucuram cu muzica noua 100% gratis!


Dorim ca sa te simti deosebit, iar noi iti garantam ca vei cuceri noi priviri pe strada cand ai setat un ton de apel noi.Toate melodiile sunt de cea mai buna calitate (320kbs) si dupa ultimele tendinte de moda! La noi gasesti orice melodii pentru telefon, fie ca este din categoria cu muzica ento populara sau straina... retro / rock) te asiguram cu o gama larga de tonuri stilate si amuzante. Daca iti doresti sa ai si la mesaj un ton de apel amuzant / haioase atunci categoria cu mesaje (SMS) amuzante te asteapta.


PlayGAB iți oferă tonuri de apel gratis în format mp3 și m4r pentru android(Samsung) și iOS (iPhone).Pentru a încărca descarca tonuri de apel noi pe site-ul nostru trebuie doar să setați la favorit și să ne urmăriți zilnic, pentru că noi avem cea mai nouă muzică pentru telefonul tău.