Ringtone: ― The Game Awards 2016: Au prezentat al doilea trailer pentru Death Stranding

Artist:
Denumirea rington: The Game Awards 2016: Au prezentat al doilea trailer pentru Death Stranding
Format:.mp3
Data: 04.12.2016
536

Ascultă ton de apel The Game Awards 2016: Au prezentat al doilea trailer pentru Death Stranding

Pe parcursul evenimentului The Game Awards 2016 unul dintre cei mai celebri designeri de jocuri video Hideo Kojima a primit un premiu «Icoana industriei» . Impreuna cu creatorul in serie a jocului Metal Gear Solid au prezentat cel dea doilea trailer complet al jocului Death Stranding, care a fost anuntata la expozitia E3 2016.

The Game Awards 2016: Au prezentat al doilea trailer pentru Death StrandingDaca cineva a privit teaser-ul, este la fel un pic neobisnuit pentru un trailer. In acest trailer este prezentat niste tancuri care sunt excortate de niste soldati.Dorim sa va reamarcam faptul că unul dintre soldați se transformă apoi într-un popular actor Mads Mikkelsen.În plus, trailerul, de asemenea este prezentant regizorul Guillermo del Toro Gomez care a lucrat anterior pentru Kojima pe Silent Hills. Daca e sa privim acest trailer care durează aproximativ cinci minute, cel putin petru noi au aparut mai multe întrebări decât răspunsuri.

The Game Awards 2016: Au prezentat al doilea trailer pentru Death Stranding

Cu siguranță Hideo Kojima a pregătit ceva interesant pentru noi. Amintim ca Death Stranding a fost dezvoltata in exclusivitate doar pentru PS4.Data exactă de lansare, încă nu este necunoscută.

The Game Awards 2016: Au prezentat al doilea trailer pentru Death Stranding

Tonuri de apel recent apreciate