Ringtone: ― The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Artist:
Denumirea rington: The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series
Format:.mp3
Data: 02.12.2016
377

Ascultă ton de apel The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series

Toate zvonurile ce circulau pe net s-au dovedit a fi adevărate! Acum câteva ore, Telltale Games a făcut anunțul a noului joc — Guardians of the Galaxy: The Telltale Series.

The Game Awards 2016: Telltale a anuntat oficial Guardians of the Galaxy: The Telltale Series


După cum sugerează și numele, jocul se bazează pe cartea de benzi desenate «Gardienii Galaxiei» de Marvel Comics, care acum doi ani a fost lansat și un film.Dupa cum ati putut vedea, video de mai sus este teaser oficial al jocului, unde se poate de văzut cum zboară în cosmosul imens o audio casetă. Nimic ceva special nu a fost arătat, nici un personaj sau o locație anume.

Precum a specificat CEO-ul Kevin Bruner, în timpul gameplay-ului a jocului Guardians of the Galaxy: The Telltale Series jucătorii vor juca ca personaje multiple, inclusiv și a unui pilotul a navei spatiale.

Până în prezent acest trailer și unele informații nu oferă nimic concret, evident cu excepția că lansare acestuia este așteptată în anul 2017 pentru PC, console și telefoanele mobile. Din păcate nu este specificat exact pentru ce console și platforme mobile va fi lansat jocul. Dacă sa fim mai atenți și să urmărim produsele anterioare ale companiei, acest joc cel mai probabil va fi lansat pe PS4 și Xbox One, precum și iOS și Android.

Tonuri de apel recent apreciate