Agentul 47 va fi Mos Craciun in misiune gratuita al jocului Hitman

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Agentul 47 va fi Mos Craciun in misiune gratuita al jocului Hitman
Size:0 b
Vizualizări: 541
Calitate:320 kbps
Versuri:
Cei de la IO Interactive au publicat recent un trailer intrigant dedicat special aventurilor a Moș Crăciunului chel cu un cod de bare în jocul Hitman.Misiunea va fi disponibilă pentru toți proprietarii ce deja au procurat jocul anterior, iar aceasta va fi oferita absolut gratuit, iar misiunea va avea loc la Paris, într-o vacanță.

Agentul 47 va fi Mos Craciun in misiune gratuita al jocului Hitman

Acest oraș magnific este complet îmbrăcat pentru Crăciun, tot așa cum ar trebui să fie.În această misiune specială (Holiday Hoarders), Agentul 47 are o sarcină mai deosebită, să pedepsească pe toți cei care s-au comportat urât în ultimul an.Și totuși în cazul în care dumneavoastră nu ați văzut nimic ciudat în această misiune, mai este ceva pregătit pentru voi.IO Interactive a dedicat această misiune - Holiday Hoarders pentru cei ce lupta împotriva cancerului și a cerut fiecărui jucător să facă o danație pentru World Cancer Research Fund.

Mai jos vă lăsăm să savurați acest trailer și să veniti cu o replică în comentariile de mai jos dacă va plăcut totuși aceasta idee.Ce părere aveți? Ceva neobișnuit nu? Ca protagonistul acestui joc, care după cum știti cu toții că este un ucigaș nemilos, să joace rolul unui Moș Crăciun în conformitate cu ideea dezvoltatorilor, care mai apoi să sprijine cercetarea pentru lupta împotriva bolii mortale ...скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#