Lansarea modulului Survival pentru Uncharted 4

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Lansarea modulului Survival pentru Uncharted 4
Size:0 b
Vizualizări: 564
Calitate:320 kbps
Versuri:
Studioul Naughty Dog continua sa sprijine Uncharted 4 - pe data de 14 decembrie a fost lansata o actualizare mai mare, în care a fost introdus modului Survival, unde au fost incluse două hărți noi, cinci tipuri de arme și alte lucruri pentru multiplayer.

Lansarea modulului Survival pentru Uncharted 4

Cu părere de rău dezvoltatorii nu au specificat timpul exact pentru actualizare a acestuia, așa că vom aștepta și alte noutăți din partea studioului, în schimb cunoaștem ce dimensiunea va avea patch-ul - așa că vă anunțăm că trebuie să pregătiți un pic mai mult de 3 GB de spațiu liber pe hard disk. Lista completă a tuturor modificărilor le puteți găsi pe acest site.

Lansarea modulului Survival pentru Uncharted 4

Așa că atât cît dispunem de ceva timp vă putem face cunoștință cu difuzarea materialului care s-a prezentat pe data de 14 în cinstea lansării a noului upgrade.Într-o jumătate de oră dezvoltatorii au vorbit despre modul de supraviețuire, precum și a noului conținut pentru multiplayer-ul.Au primit si răspunsurile la câteva întrebări ale gamerilor, iar pe final au fost plasate si cateva gameplay-uri.

[media=https://www.twitch.tv/naughtydog/v/107231221?t=01m27s]


Despre detalii acestui joc nu are sens să discutăm, pentru că mulți dintre voi le și cunosc, așa că noi vom trece direct la cele noi apărute pentru Uncharted 4.În viitoarea actualizare vor intra - două hărți, Prison și Trainwreck, un nou regim King of the Hill, arme noi, precum si skinuri «Biker» și «Warrior». În plus nivelul maxim va crește cu 10 poziții, iar unele lăzi vor deveni mai ieftine.


скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#