The Walking Dead: A New Frontier nu va fi lansata pe PS3 si Xbox 360

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:The Walking Dead: A New Frontier nu va fi lansata pe PS3 si Xbox 360
Size:0 b
Vizualizări: 575
Calitate:320 kbps
Versuri:
Inițial lansarea noului sezon The Walking Dead от Telltale Games au fost programate pentru toate consolele actuale și generațiile anterioare. Cu toate acestea o postare proaspătă ne informează pe site-ul studioului și ne aduce o veste destul de tristă - jocul nu va fi lansat pe PlayStation 3 și Xbox 360.

Dacă ați facut careva salvări din cel de-al doilea sezon de "The Walking" pe una dintre aceste console, atunci ve-ți putea șă le continuați. Pentru a face acest lucru, trebuie să descărcați ultima actualizare Walking Dead: Season 2, iar după aceasta să accesați meniul unde ați salvat jocul și să puteți șă transferați jocul pentru A New Frontier.

The Walking Dead: A New Frontier nu va fi lansata pe PS3 si Xbox 360

Pentru aceste acțiuni vei avea nevoie cu siguranță un account Telltale, pe care îl puteți crea gratuit pe site-ul oficial al dezvoltatorului. Atenție - versiunea de joc pentru PlayStation Vita nu va sprijini transferul.

În cazul în care nu aveți careva salvari din joc, dar doriți să continuați jocul din locul unde ați rămas, atunci va trebui să selectați jocul din Continue Your Story, unde o să răspundeți la unele întrebări legate de sfârșitul celui de al doilea sezon.

O descriere completă a transferului și ajustarea progresului pot fi găsite aici.Primele două episoade de The Walking Dead: A New Frontier vor fi lansate pe data de 20 decembrie pentru PS4, Xbox One, PC-ul, și dispozitive mobile.скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#