Ringtone: ― Telltale au publicat noi imagini din The Walking Dead: A New Frontier

Artist:
Denumirea rington: Telltale au publicat noi imagini din The Walking Dead: A New Frontier
Format:.mp3
Data: 20.12.2016
717

Ascultă ton de apel Telltale au publicat noi imagini din The Walking Dead: A New Frontier

— Telltale au publicat noi imagini din The Walking Dead: A New Frontier
                                       
Studioul Telltale Games continuă să ne informeze cu cel de-al treilea sezon sau mai bine zis viitoare dramă-zombie The Walking Dead de data aceasta introducând imagini noi din joc. Aceste imagini prezinta personajele din joc care deja sunt bine cunoscuti de gameri, precum si personaje noi aparute, dar si niste zombi morți.

Telltale au publicat noi imagini din The Walking Dead: A New Frontier

Potrivit dezvoltatorilor A New Frontier vor continua sa lanseze aceasta serie de joc, dar vor include special pentru cine s-a interesat de acest joc pentru prima oara, un rezumat ca sa inteleaga in cazul in care nu a trecut primele doua sezoane din The Walking Dead.

Lansarea jocului The Walking Dead: A New Frontier va fi astazi 20 decembrie pentru PC-ul, PS4, Xbox One, precum și iOS și Android.Pentru prima dată aceasta serie de joc din sezonul trei va începe imediat cu două episoade: Ties That Bind Part I si Part II.Pentru pre-comenzi jocului în magazinul PlayStation Store, veti gasi jocul la un pret de 35$, unde o sa primiti adagator sezonul doi din The Walking Dead, precum si The Walking Dead: Michonne.

Daca o sa faceti o pre-comanda A New Frontier

Tonuri de apel recent apreciate