Telltale au publicat noi imagini din The Walking Dead: A New Frontier

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Telltale au publicat noi imagini din The Walking Dead: A New Frontier
Size:0 b
Vizualizări: 804
Calitate:320 kbps
Versuri:
Studioul Telltale Games continuă să ne informeze cu cel de-al treilea sezon sau mai bine zis viitoare dramă-zombie The Walking Dead de data aceasta introducând imagini noi din joc. Aceste imagini prezinta personajele din joc care deja sunt bine cunoscuti de gameri, precum si personaje noi aparute, dar si niste zombi morți.

Telltale au publicat noi imagini din The Walking Dead: A New Frontier

Potrivit dezvoltatorilor A New Frontier vor continua sa lanseze aceasta serie de joc, dar vor include special pentru cine s-a interesat de acest joc pentru prima oara, un rezumat ca sa inteleaga in cazul in care nu a trecut primele doua sezoane din The Walking Dead.

Lansarea jocului The Walking Dead: A New Frontier va fi astazi 20 decembrie pentru PC-ul, PS4, Xbox One, precum și iOS și Android.Pentru prima dată aceasta serie de joc din sezonul trei va începe imediat cu două episoade: Ties That Bind Part I si Part II.Pentru pre-comenzi jocului în magazinul PlayStation Store, veti gasi jocul la un pret de 35$, unde o sa primiti adagator sezonul doi din The Walking Dead, precum si The Walking Dead: Michonne.

Daca o sa faceti o pre-comanda A New Frontierскачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#