Compania Crytek a închis cinci studiouri

Categoria:Articles
Artist:
Denumirea:Compania Crytek a închis cinci studiouri
Size:0 b
Vizualizări: 835
Calitate:320 kbps
Versuri:
Compania Crytek cunoscută după seriile de jocuri precum Crysis și Ryse: Son of Rome, a anunțat o schimbări majoră în cadrul companiei sale prin decizia de a închide cinci studiouri dintre cele șapte pe care le deținea până acum, lăsând doar sediul central din Frankfurt, precum și un birou în Kiev, pentru creatorii de shooterul Warface.

Potrivit comunicatului de presă, aceste acțiuni sunt legate de faptul că societatea a decis să își concentreze eforturile asupra punctelor forte pe care după parerea lor este mai important în momentul de față, iar mai exact ei specifică de îmbunătățirea motorului «CryEngine» care este utilizat de mulți dezvoltatori, precum și de lucru a unor proiecte de o calitate mai înaltă.

Compania Crytek a închis cinci studiouri

Pe lângă cele doua birouri pe care le-au lăsat din Frankfurt și Kiev, cei de la Crytek dispuneau și de cele în Ungaria, Bulgaria, Coreea de Sud, China și Turcia. Compania a mai declarat pe lângă asta, ca îi va ajuta pe foștii săi angajați în găsirea unui nou loc de muncă.

În ultimii ani cei de la Crytek trec printr-un ghinion printre care se numără reducerile masive a locurilor de muncă, restanțe salariale, birouri închise în SUA și Marea Britanie precum și vânzarea drepturilor de autor asupra Homefront: The Revolution pentru alt editor și lista mai poate continua.Compania la moment se concentrează mai mult pe proiecte mai mici că să le ducă la bun capăt și a unor jocuri pentru realitate virtuală.

Cel mai recent proiect lansat de cei de la Crytek, a devenit Robinson: The Journey pentru Playstation VR, care din păcate nici aceasta nu a câstigat o popularitate, dacă este să urmărim notele puse de cei din presă, jucători și comparând cu Metacritic, jocul a primit o notă de 6 din 10.скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#