» » » Watch Dogs 2 — un nou DLC cu demurea de «T-Bone» a fost lansat

Bone» a fost lansat Watch Dogs 2 — un nou DLC cu demurea de «T

Watch Dogs 2 — un nou DLC cu demurea de «T-Bone» a fost lansat
  • Ascultat: 661
  • Data adăugării: 22.12.2016
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 0 b
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0
Asculta
Watch Dogs 2 — un nou DLC cu demurea de «T-Bone» a fost lansat
Descarca
Watch Dogs 2 — un nou DLC cu demurea de «T-Bone» a fost lansat

Pe aceasta pagină ai posibilitatea să faci download la ton de apel «Watch Dogs 2 — un nou DLC cu demurea de «T - Bone» a fost lansat» din categoria „unews“, taiata special pentru instalarea pe telefon mobil ca ringtone. Descarcă gratis muzică pentru telefonul mobil cu sisteme de operare Android/iOS.


Înainte de a face download îți recomandăm să asculți tonul de apel online «Bone» a fost lansat» și în caz că îți place calitatea acestuia poți descarca muzica pentru telefon și să-l setezi ca ton de apel / sonerie care poate fi instalat pe dispozitivul dvs. ca un ringtone de cea mai bună calitate, la viteza maximă și fără publicitate și așteptări. Cele mai bune melodii / sonerii le găsești acum pe PlayGab.net și te poti bucura de hiturile preferate ca sonerie la telefon.


Descărca Watch Dogs 2 — un nou DLC cu demurea de «T - Bone» a fost lansat ringtone gratuit și fară înregistrare, cu posibilitatea de a asculta on-line în 320kbps calitate excelentă, 44,1 kHz (stereo).

Videoclip cu Watch Dogs 2 — un nou DLC cu demurea de «T-Bone» a fost lansat
Pentru consola PS4, a jocului Watch Dogs 2 acțiunea hackerilor a fost lansat un nou DLC cu denumirea T-Bone Content Bundle unde a fost inclus și conținutul dedicat special caracterului din prima parte T-Bone de asemenea, cunoscut sub numele de Raymond Kinney cu care mulți întâlnit în Watch Dogs.

Watch Dogs 2 — un nou DLC cu demurea de «T-Bone» a fost lansat

Din păcate aceste upgrade nu include și misiunile principale, ci doar adaugă un camion nou, un set de haine cu tematică, niște noi dușmani cu arme mai îmbunătățite, precum și un nou nivel de complexitate a cooperativei.Pentru a putea benificia de acest set minunat, puteți accesa PS Store la un preț de 31 roni.

Pe lângă aceasta, compania Ubisoft a speicficat că toate pachetele DLC, inclusiv și acesta recent «T-bone» sunt disponibile pentru toți jucătorii care nu le-am cumpărat ei, ci joaca cu un prieteni care are aceste pachete.

Pentru a sărbători lansarea acestor pachete, dezvoltatorii au lansat un eveniment special numit T-Bone Chaos Challenge, în care jucătorii vor fi capabili de a câștiga premii de valoare, cum ar fi o masina sau monede folosite în joc.Remarcam faptul că setul «T-bone» este disponibil numai pentru versiunea PS4 a jocului Watch Dogs 2, însă din data de 24 ianuarie 2017 va fi lansat pentru PC și Xbox One.Acest lucru plus a fost amânată din cauza problemelor cu multiplayer, precum și din motivul ca dezvoltatorii au lucram mai mult timp asupra patch-urilor.
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen