Sniper: Ghost Warrior 3 — imagini si gameplay din joc

Categoria:Video
Artist:
Denumirea:Sniper: Ghost Warrior 3 — imagini si gameplay din joc
Size:0 b
Vizualizări: 1 883
Calitate:320 kbps
Versuri:
Compania CI Games, care lucrează acum foarte activ asupra shooter-rului Sniper: Ghost Warrior 3, a publicat recet câteva imagini noi din joc, precum și 17 minute de gameplay din acest joc mult asteptat.Jocul este dezvoltat pe un nou motor CryEngine, pentru platforme precum PC, PS4 și Xbox One.

Sniper: Ghost Warrior 3 — imagini si gameplay din joc

Jocul Sniper: Ghost Warrior 3 — vă face să simțiți atmosfera munților din Georgia, iar jocul începe de lângă un abator vechi împreună cu mulți dintre separatiștilor și un prizonier american. De salvarea acestei persoane trebuie să se ocupe infanteristi marin și protagonistul jocului care poartă numele John North.Înainte de fiecare intrare în zona luptei, John poate explora teritoriul cu ajutorul unor dispozitive aeriene fără pilot, care pe viitor va ofera de a face upgrade la dispozitiv.Folosind abilitățile lor de lunetist, John poate ucide cu ușurință inamicul, iar pe lânga aceste abilități el poate usor să pătrundă în cea mai mare liniște pentru a salva rapid un prizonier de sub nas separatiștilor.

Sniper: Ghost Warrior 3 — imagini si gameplay din joc

Sniper: Ghost Warrior 3 expune o povestea de fraternitate, credință și trădare. Jucătorilor pot explora o harta mare deschisă cu vreme dinamică și schimbarea sistemului de zi și noapte, care afectează într-un mod sau altul trecerea misiunii.

Sniper: Ghost Warrior 3 — imagini si gameplay din joc

Gamerii au de asemenea posibilitatea de a alege una din cele trei categorii de player, unetist, soldat, sau o fantomă.Vă amintim că jocul Sniper: Ghost Warrior 3 va fi lansat pe 4 aprilie 2017 pentru PC, PS4 și Xbox One.скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#