Reducere de 80% la Assassin's Creed Identity

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Reducere de 80% la Assassin\'s Creed Identity
Size:0 b
Vizualizări: 936
Calitate:320 kbps
Versuri:
Ubisoft a decis să organizeze o vânzare pentru a celebra lansarea filmului.Assassin's Creed: Identity oferite pentru platformele iOS și Android se vinde cu o reducere de 80%, iar acum costă doar 0.99 USD.

 Reducere de 80% la Assassin's Creed Identity

Acest joc de actiune RPG oferă pentru a explora epoca renașterii italiene prin ochii unui asasin, la fel vă oferă posibilitatea de executare a misiunilor și de a dezvălui misterele revelatoare Ravens.Jucatorul poate alege una din cele patru clase: Berserker, Shadow Blade, Trickster și Thief.În timpul jocului veți trece 16 misiuni, care sunt generate în mod aleatoriu.

 Reducere de 80% la Assassin's Creed Identity

Pentru jocul Assassin's Creed: Identity s-a folosit motorul Unity, din acest motiv el se bucură de o grafică mai deosebită de restul.Așa că studioul Ubisoft nu numai că a făcut un discount, dar a și făcut o actualizare la versiunea 2.8.2.Jucătorii vor putea să câștige costume Benedicto pe o perioadă de 4 săptămâni.Pentru armata spaniolă s-a oferit 100 de tipuri de arme noi și echipamente.

Acest discount nu va dura mult timp din păcate, așa că în cazul în care sunteți un fan al francizei vă recomandăm să procurați acest joc la un preț atractiv după părerea noastră.скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#