» » » Reducere de 80% la Assassin's Creed Identity

Reducere de 80% la Assassin\'s Creed Identity

Reducere de 80% la Assassin's Creed Identity
  • Ascultat: 1 110
  • Data adăugării: 25.12.2016
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 0 b
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0
Asculta
Reducere de 80% la Assassin's Creed Identity
Descarca
Reducere de 80% la Assassin's Creed Identity

Pe aceasta pagină ai posibilitatea să faci download la ton de apel « - Reducere de 80% la Assassin\'s Creed Identity» din categoria „unews“, taiata special pentru instalarea pe telefon mobil ca ringtone. Descarcă gratis muzică pentru telefonul mobil cu sisteme de operare Android/iOS.


Înainte de a face download îți recomandăm să asculți tonul de apel online «Reducere de 80% la Assassin\'s Creed Identity» și în caz că îți place calitatea acestuia poți descarca muzica pentru telefon și să-l setezi ca ton de apel / sonerie care poate fi instalat pe dispozitivul dvs. ca un ringtone de cea mai bună calitate, la viteza maximă și fără publicitate și așteptări. Cele mai bune melodii / sonerii le găsești acum pe PlayGab.net și te poti bucura de hiturile preferate ca sonerie la telefon.


Descărca - Reducere de 80% la Assassin\'s Creed Identity ringtone gratuit și fară înregistrare, cu posibilitatea de a asculta on-line în 320kbps calitate excelentă, 44,1 kHz (stereo).

Videoclip cu Reducere de 80% la Assassin's Creed Identity
Ubisoft a decis să organizeze o vânzare pentru a celebra lansarea filmului.Assassin's Creed: Identity oferite pentru platformele iOS și Android se vinde cu o reducere de 80%, iar acum costă doar 0.99 USD.

 Reducere de 80% la Assassin's Creed Identity

Acest joc de actiune RPG oferă pentru a explora epoca renașterii italiene prin ochii unui asasin, la fel vă oferă posibilitatea de executare a misiunilor și de a dezvălui misterele revelatoare Ravens.Jucatorul poate alege una din cele patru clase: Berserker, Shadow Blade, Trickster și Thief.În timpul jocului veți trece 16 misiuni, care sunt generate în mod aleatoriu.

 Reducere de 80% la Assassin's Creed Identity

Pentru jocul Assassin's Creed: Identity s-a folosit motorul Unity, din acest motiv el se bucură de o grafică mai deosebită de restul.Așa că studioul Ubisoft nu numai că a făcut un discount, dar a și făcut o actualizare la versiunea 2.8.2.Jucătorii vor putea să câștige costume Benedicto pe o perioadă de 4 săptămâni.Pentru armata spaniolă s-a oferit 100 de tipuri de arme noi și echipamente.

Acest discount nu va dura mult timp din păcate, așa că în cazul în care sunteți un fan al francizei vă recomandăm să procurați acest joc la un preț atractiv după părerea noastră.
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen