» » » Un nou modul ce transforma CS:GO în CS 1.6

Un nou modul ce transforma CS:GO în CS 1.6

Un nou modul ce transforma CS:GO în CS 1.6
  • Ascultat: 1 756
  • Data adăugării: 26.12.2016
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 0 b
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0
Asculta
Un nou modul ce transforma CS:GO în CS 1.6
Descarca
Un nou modul ce transforma CS:GO în CS 1.6

Pe aceasta pagină ai posibilitatea să faci download la ton de apel « - Un nou modul ce transforma CS:GO în CS 1.6» din categoria „unews“, taiata special pentru instalarea pe telefon mobil ca ringtone. Descarcă gratis muzică pentru telefonul mobil cu sisteme de operare Android/iOS.


Înainte de a face download îți recomandăm să asculți tonul de apel online «Un nou modul ce transforma CS:GO în CS 1.6» și în caz că îți place calitatea acestuia poți descarca muzica pentru telefon și să-l setezi ca ton de apel / sonerie care poate fi instalat pe dispozitivul dvs. ca un ringtone de cea mai bună calitate, la viteza maximă și fără publicitate și așteptări. Cele mai bune melodii / sonerii le găsești acum pe PlayGab.net și te poti bucura de hiturile preferate ca sonerie la telefon.


Descărca - Un nou modul ce transforma CS:GO în CS 1.6 ringtone gratuit și fară înregistrare, cu posibilitatea de a asculta on-line în 320kbps calitate excelentă, 44,1 kHz (stereo).

Videoclip cu Un nou modul ce transforma CS:GO în CS 1.6
Un iubitor înrăit a CS a lansat mult așteptatul modul de transformare a jocului Counter-Strike: Classic Offensive în CS 1.6.Este demn de remarcat faptul că modulul se află în momentul de față în testare beta și unele chips-uri nu pot fi disponibile.

Un nou modul ce transforma CS:GO în CS 1.6

Pentru a instala modificarea Counter-Strike: Classic Offensive veți avea nevoie de instalat pe calculator a originalului joc Counter-Strike: Global Offensive. Descărcarea versiunei beta se poate face chiar acum, dar trebuie să fiți pregătite pentru o nouă actualizare, astfel încât vor exista în continuare noi chips-uri pentru joc.

Dezvoltatorul nu are planuri de a reproduce pe deplin jocul original cu toate bug-uri și erorile sale, în schimb acesta se concentrează pe crearea de noi hărți și remake-uri, care va fi un stil aparte similar cu cel de CS 1.6.
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen