» » » DICE a decis să nu adauge modulul Conquest în Battlefront 2

DICE a decis să nu adauge modulul Conquest în Battlefront 2

DICE a decis să nu adauge modulul Conquest în Battlefront 2
  • Ascultat: 1 089
  • Data adăugării: 27.12.2016
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 0 b
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0
Asculta
DICE a decis să nu adauge modulul Conquest în Battlefront 2
Descarca
DICE a decis să nu adauge modulul Conquest în Battlefront 2

Pe aceasta pagină ai posibilitatea să faci download la ton de apel « - DICE a decis să nu adauge modulul Conquest în Battlefront 2» din categoria „unews“, taiata special pentru instalarea pe telefon mobil ca ringtone. Descarcă gratis muzică pentru telefonul mobil cu sisteme de operare Android/iOS.


Înainte de a face download îți recomandăm să asculți tonul de apel online «DICE a decis să nu adauge modulul Conquest în Battlefront 2» și în caz că îți place calitatea acestuia poți descarca muzica pentru telefon și să-l setezi ca ton de apel / sonerie care poate fi instalat pe dispozitivul dvs. ca un ringtone de cea mai bună calitate, la viteza maximă și fără publicitate și așteptări. Cele mai bune melodii / sonerii le găsești acum pe PlayGab.net și te poti bucura de hiturile preferate ca sonerie la telefon.


Descărca - DICE a decis să nu adauge modulul Conquest în Battlefront 2 ringtone gratuit și fară înregistrare, cu posibilitatea de a asculta on-line în 320kbps calitate excelentă, 44,1 kHz (stereo).

Videoclip cu DICE a decis să nu adauge modulul Conquest în Battlefront 2
Se pare că fanii Star Wars Battlefront 2 vor rămâne fără unul dintre cele mai interesante moduri din Battlefield 1 cu denumirea Conquest.Reprezentanții studioului DIC, au încercat să explice această decizie.

DICE a decis să nu adauge modulul Conquest în Battlefront 2


Dennis Brännvall a răspuns la una dintre întrebările acordate de unul dintre fanii jocului.Potrivit acestuia, echipa nu doresc să împrumute acest modul Conquest chiar dacă acesta i-a cucerit pe fani. Pe de altă parte, argumentele lor principale sunt că un asemenea regim deja există în Battlefront din Pandemic.Chiar și dacă modulul Conquest de care fanii sau îndrăgostit nu o să apară în joc, Dennis a spus că anumite caracteristici ale Battlefield 1 o să persiste în Star Wars Battlefornt 2.

Se pare că cei de la Electronic Arts și DICE încearcă să facă o diferentă între aceste jocuri în gameplay, dar totuși fanii acestora nu văd nici un motiv de supărare în cazul în care aceste vor împrumuta unele elemente din jocuri.
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen