Ringtone: ― Resident Evil 7 va functiona asemanator pe PS4 si Xbox Оne

Artist:
Denumirea rington: Resident Evil 7 va functiona asemanator pe PS4 si Xbox Оne
Format:.mp3
Data: 27.12.2016
490

Ascultă ton de apel Resident Evil 7 va functiona asemanator pe PS4 si Xbox Оne

— Resident Evil 7 va functiona asemanator pe PS4 si Xbox Оne
                                       
Cu toții cunoaștem că în curând se va lansa jocul horror de la prima persoană, Resident Evil 7: Biohazard, care va funcționa în mod egal pe ambele platforme - PS4 și Xbox One.Cel puțin așa spune ne promite producătorul proiectului Masachika Kawata, care a spus că jocul va rula atât pe PS4, cât și pe Xbox One cu o rezolutie de 1080p și 60 FPS.

Resident Evil 7 va functiona asemanator pe PS4 si Xbox Оne

Pe lângă toate Kawata a confirmat încă o dată că Resident Evil 7 va sprijini tehnologia HDR pentru Xbox One S, PS4 și PS4 Pro.De asemenea producătorul jocului a comentat și functionarea jocului pe PS4 Pro și Xbox Scorpion.

Resident Evil 7 va functiona asemanator pe PS4 si Xbox Оne

«Când vine vorba de un hardware nou, mă gândesc, că principalul este să ne asigurăm și să nu ne gândim doar la o parte a oamenilor.Acest lucru ar trebui să fie o preocupare comună atât pentruproducător și editor, precum și pe partea laterală a utilizatorului. Și numai în acest caz este posibil să se extindă baza de utilizatori.În caz contrar, vom fi nevoiți să depunem timp și muncă sumplimentar» — a comentat Masachika Kawata.

Vă reamintim că a rămas mai puțin de jumătate de lună pînă la lansarea jocului Resident Evil 7 — jocul va fi lansat la data de 24 ianuarie anul viitor pentru PC, PS4 și Xbox One.

Tonuri de apel recent apreciate