Top 100 cele mai vandute jocuri pe Steam oferit de VALVE

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Top 100 cele mai vandute jocuri pe Steam oferit de VALVE
Size:0 b
Vizualizări: 753
Calitate:320 kbps
Versuri:
La sfarsitul anului 2016 compania Valve a decis să sărbătorească într-un mod mai neobișnuit, așa că pentru prima dată au anunțat top 100 jocuri cel mai bine vândute pe Steam.

Pentru acest top s-a luat în calcul nu numărul de copii vândute, ci câștigul total făcut pe unitate.Pentru a nu dezvălui cifre exacte cei de la Valve le-au împărțit în trei categorii.

Era și evident că Valve nu aveau cum doar să publice lista jocurilor.Așa că multe din aceste jocuri au avut și reduceri de la 10% la 75% ceea ce putea să facă ca unele jocuri să domine în acest top.Este demn de remarcat faptul că acest top al jocurilor a fost facut pe baza celor mai vandute jocuri din magazine online din perioada 2016 așa că, dacă suntem deja in 2017 o să găsiți aici doar jocurile din anul trecut.

Top 100 cele mai vandute jocuri pe Steam oferit de VALVE


Dacă este să lăsăm acei lideri tradiționali din prima categorie, atunci în categoria așa numită de platină, au nimerit 3 categorii, ММОFPS de la Ubisoft The Division este destul de surprinzător:

Counter-Strike: Global Offensive;
Dark Souls 3;
DOTA 2;
Fallout 4;
Grand Theft Auto 5;
No Guy's Buy;
Rocket League;
Sid Meier's Civilization 6;
The Witcher 3: Wild Hunt;
Tom Clancy's The Division;
Total War: Warhammer;
XCOM 2

Posibil că sunteți puțin surprinși de acest top, sau chiar vați întristat, dar jocul preferat al multor DOOM, nu a fost inclusă în lista de platină.El, precum Rise of the Tomb Raider și Rainbow Six:Siege a fost plasate în categoria de aur.Aparte spoate de felicitat și petru Stellaris este evident că acest proiect i-a bucurat pe multe persoane.

ARK: Survival Evolved;
ArmA 3;
Call of Duty: Black Ops 3;
Dead by Daylight;
DOOM;
H1Z1: King of the Kill;
Rainbow Six: Siege;
Rise of the Tomb Raider;
Stardew Valley;
Stellaris;
Team Fortress 2;
Warframe.

De asemenea se poate de remarcat și nota primita pentru Black Ops 3, care a vândut mai bine decât Infinit Warfare.

Mai jos vă publicăm și lista jocurilor care au fost plasate în categoria de argint, unde au ajuns si unele jocuri chiar mai simple.

Cities: Skylines;
Deus Ex: Mankind Divided;
Dying Light: The Following;
Europa Universalis 4;
Far Cry: Primal;
Hearts of Iron 4;
Payday 2;
Planet Coaster Tycoon: Simulation Evolved;
RUST;
SMITE;
Sid Meier's Civilization 5;
Subnautica;
The Elder Scrolls 5: Skyrim;
The Elder Scrolls Online;
War Thunder;
Watch Dogs 2.

Printre aceste jocuri puteți atrage atenția și la unele lucruri foarte interesante.Cu toate că producția Civilization 6, se poate de văzut că Civilization 5 se vinde la fel de bine.Ceea ce nu se poate spune și despre Deus Ex: Mankind Divided care după patru luni de la lansare se află pe pozitia în liga cu lansările de la sfârșitul lunii noiembrie, cum ar fi Watch Dogs 2.
Far Cry: Primal, care a fost lansat în luna martie 2016 de asemenea, nu a fost în măsură să obțină un mare succes financiar, deși să nu uităm de un mic detaliu care la avut ca disponibilitatea în Origin și Uplay.

Atrageți vă rog atenția și la așa numite jocuri gratuite cum ar fi DOTA 2 și Team Fortress 2 pot aduce un anumit profit prin vânzarea în joc, lucruri care le permite să concureze cu așa numite BlockBustere AAA.

Ce jocuri ați cumpărat în timpul iernii când au fost reducerile sau mai devreme în cursul anului? Vă rugăm să ne lăsați în comentariile de mai jos!
скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#