Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie
Size:0 b
Vizualizări: 627
Calitate:320 kbps
Versuri:
Despre data lansării estimată pentru Project CARS 2 și noile detalii despre gameplay-ul jocului a declarat Ian Bell, director executiv al Slightly Mad Studios.

Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie

Potrivit acestuia întreg studio Project CARS lucrează intensiv asupra simulatorului de curse pentru mașini, care prima dată a fost lansat în mai 2015, și a dezamăgit publicul.Dezvoltatorii au luat în considerare greșelile făcute anterior, și au promos să nu le mai repete.De exemplu, lipsa unor bine-cunoscute și importante mărci de automobil în primul joc a făcut o impresie foarte negativă și pe mulți internauți i-au șiînrăutățit, mai ales ținând cont de timpul de dezvoltare - care a durat aproximativ cinci ani.

În Project CARS 2 deja producatorii vor introduce diverse tipuri de automobile, majoritatea mărci auto dintr-o dată, cel puțin pînă la momentul eliberării. În curând, dezvoltatorii vor lucra la interfața și modul de carieră în joc.Prin urmare, Bell consideră că Slightly Mad Studios au timp pentru a finaliza Project CARS 2 până în septembrie 2017. Desigur, acestuia îi este puțin dificil să comenteze dacă vor apărea ceva probleme pe viitor, însă această a stabilit termenul limită pentru lansare.Totuși în cazul unor probleme, acesta poate fi amânat maxim până la sfârșitul anului 2017.

Project CARS 2 va fi lansat pentru PC, PS4 și Xbox One.
скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#