» » » Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie

Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie

Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie
  • Ascultat: 741
  • Data adăugării: 7.01.2017
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 0 b
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0
Asculta
Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie
Descarca
Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie

Pe aceasta pagină ai posibilitatea să faci download la ton de apel « - Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie» din categoria „unews“, taiata special pentru instalarea pe telefon mobil ca ringtone. Descarcă gratis muzică pentru telefonul mobil cu sisteme de operare Android/iOS.


Înainte de a face download îți recomandăm să asculți tonul de apel online «Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie» și în caz că îți place calitatea acestuia poți descarca muzica pentru telefon și să-l setezi ca ton de apel / sonerie care poate fi instalat pe dispozitivul dvs. ca un ringtone de cea mai bună calitate, la viteza maximă și fără publicitate și așteptări. Cele mai bune melodii / sonerii le găsești acum pe PlayGab.net și te poti bucura de hiturile preferate ca sonerie la telefon.


Descărca - Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie ringtone gratuit și fară înregistrare, cu posibilitatea de a asculta on-line în 320kbps calitate excelentă, 44,1 kHz (stereo).

Videoclip cu Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie
Despre data lansării estimată pentru Project CARS 2 și noile detalii despre gameplay-ul jocului a declarat Ian Bell, director executiv al Slightly Mad Studios.

Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie

Potrivit acestuia întreg studio Project CARS lucrează intensiv asupra simulatorului de curse pentru mașini, care prima dată a fost lansat în mai 2015, și a dezamăgit publicul.Dezvoltatorii au luat în considerare greșelile făcute anterior, și au promos să nu le mai repete.De exemplu, lipsa unor bine-cunoscute și importante mărci de automobil în primul joc a făcut o impresie foarte negativă și pe mulți internauți i-au șiînrăutățit, mai ales ținând cont de timpul de dezvoltare - care a durat aproximativ cinci ani.

În Project CARS 2 deja producatorii vor introduce diverse tipuri de automobile, majoritatea mărci auto dintr-o dată, cel puțin pînă la momentul eliberării. În curând, dezvoltatorii vor lucra la interfața și modul de carieră în joc.Prin urmare, Bell consideră că Slightly Mad Studios au timp pentru a finaliza Project CARS 2 până în septembrie 2017. Desigur, acestuia îi este puțin dificil să comenteze dacă vor apărea ceva probleme pe viitor, însă această a stabilit termenul limită pentru lansare.Totuși în cazul unor probleme, acesta poate fi amânat maxim până la sfârșitul anului 2017.

Project CARS 2 va fi lansat pentru PC, PS4 și Xbox One.
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen