Primele capturi de ecran ale CARS Project 2 nu provoacă admirație

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Primele capturi de ecran ale CARS Project 2 nu provoacă admirație
Size:0 b
Vizualizări: 892
Calitate:320 kbps
Versuri:
Pe internet recent au aparut primele imagini ale jocului CARS Project 2, care a devenit o sursă de discutie aprinsa pe forum-ul polonez Simrace, cu acces la versiunea curentă a jocului.

Primele capturi de ecran ale CARS Project 2 nu provoacă admirație

Dacă mai țineți minte acele timpuri cu Project CARS, atunci o să vă amintiți foarte bine cu ce bucurie și admirație au apreciat toți primele screenshot-uri ale primei serie de joc în care s-a demonstrat o grafică avansată precum și modele de mașini bine concepute.Totuși nimic de mirare căci vremurile se schimbă, iar standardele sunt în creștere, acum chiar și cu Project CARS 2 nu-i poți surprinde pe cineva.

După cum se poate de văzut, dezvoltatorii sau ținut de promisiune și au creat curse de raliu în diferite anotimpuri - vara, iarna, primavara precum și o combinație de anotimpuri mixte în modurile de joc obișnuite cum ar fi curse într-un cerc pe drumuri pavate.

Pe lângă suprafețele de asfalt, nisip și gazon vor fi noi tipuri de acoperire - zăpadă și gheață. În ceea ce privește nivelul de grafică, aceasta ar putea fi mult mai bun până la lansare.Dar ce se aruncă imediat în ochi, sunt fundalurile, nu sunt bine dezvoltate la fel ca în original.

Project CARS 2 va fi lansat în luna septembrie a acestui an, jocul va fi creat pentru platformele PC, PS4 și Xbox One. În curând va începe dezvoltarea modurilor de multiplayer și single.скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Valentina
mykiss24 January 2017 09:14
Preferatul meu joc.. abea astept lansarea
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#