Ringtone: ― Un fan a restabilit jocul Resident Evil lansând o versiune gratuită

Artist:
Denumirea rington: Un fan a restabilit jocul Resident Evil lansând o versiune gratuită
Format:.mp3
Data: 13.01.2017
471

Ascultă ton de apel Un fan a restabilit jocul Resident Evil lansând o versiune gratuită

Un fan înrăit al seriei de groază Resident Evil a decis să restabilească versiunea anulată Resident Evil 4.Inițial cei de la Capcom, au lansat jocul la expoziție E3 din anul 2003, dar proiectul a fost stopat și dezvoltatorii au început să lucreze de la zero.

Un fan a restabilit jocul Resident Evil lansând o versiune gratuită

După cum am fost informați PlayGAB, unul dintre jucătorii sub pseudonimul ShinguWorks a decis să restabilească o versiune anulată și a început să restabilească jocul folosinduse doar de niște cadre ce sau prezentat atunci la expozitia din 2003.Autorul a denumit proiectul său în Resident Evil 3.5. Aceasta versiune el a lasant-o absolut gratuit pentru fanii acestei serii de joc, dar în acest moment acesta este doar un mic fragment din ceea ce trebuia să fie Resident Evil seria de groază cu numărul 4 în caz că dezvoltatorii de la Capcom nu renunțau atunci la joc.Cum ar fi ShinguWorks a declarat că nu se va opri aici. Dupa lansarea unei versiuni demo a proiectului său, acesta a decis să aducă fanii interesați în dezvoltarea propriului său proiect Resident Evil 3.5 ca un joc întreg. În opinia autorului, el a scris și speră să găsească un designer pentru a finaliza lucrările.

Un fan a restabilit jocul Resident Evil lansând o versiune gratuită

Cu siguranți cei de la Capcom vor rămâne nemulțumiți de relansarea versiunii neautorizată a patra părți a acestei serii de joc, de care conducerea a decis să abandoneze pe ultima sută de metri.Potrivit PlayGAB.com o versiune demo a jocului Resident Evil 3.5 se poate descărca absolut gratuit căci autorul a urcat jocul într-o arhivă, însă acesta va putea sa dispare de curând.

Tonuri de apel recent apreciate