Ringtone: ― Studioul Gun Media au lansat un nou trailer pentru «Friday the 13th»

Artist:
Denumirea rington: Studioul Gun Media au lansat un nou trailer pentru «Friday the 13th»
Format:.mp3
Data: 14.01.2017
532

Ascultă ton de apel Studioul Gun Media au lansat un nou trailer pentru «Friday the 13th»

Precum a trecuta vinerea 13, cei de la studioul Gun Media au lansat un nou trailer pentru jocul video «Friday the 13th» bazat pe celebrul film de groază. În noul gameplay Jason alege ca victimă o anumită persoană pe care o urmărește, pentru că acesta are un plan malefic.

Chiar la începutul gameplay-ului Voorhees le trage o sperietură zdravăna celor ce vor să scape cu o mașină.Fără să se gândească că ei au devenit pioni în joc Voorhees.După video puteți vedea că Jason știe unde se îndreaptă victima și începe să conducă la punctul fatal.În primul rând e greu să fugi de un maniac într-o mască de hochei, iar pe lîngă toate are și superputeri, iar la un moment dat ucigașul începe să arunce cuțite în partea din spate a victimei.

Studioul Gun Media au lansat un nou trailer pentru «Friday the 13th»
Studioul Gun Media au lansat un nou trailer pentru «Friday the 13th»
Studioul Gun Media au lansat un nou trailer pentru «Friday the 13th»

Într-un final baiatului nu a rămas mult să se chinuie, pentru că traversând strada, acesta este lovit din plin de colegii lui care la începutul jocului fug de ucigaș, iar acestă moare.Jocul «Friday the 13th»: joc bazat pe seria de filme de groaza a studiourilor IllFonic și Gun Media este programată în primăvara acestui an pe PC-ul, PS4 și Xbox One. Jocul este creat pe popularul motor Unreal Engine 4.

Tonuri de apel recent apreciate