Lansarea jocului Resident Evil 7 a adus multe recenzii pozitive din partea jucatorilor

Categoria:unews
Artist:
Denumirea:Lansarea jocului Resident Evil 7 a adus multe recenzii pozitive din partea jucatorilor
Size:0 b
Vizualizări: 1 190
Calitate:320 kbps
Versuri:
Ieri au aparut si primele note acordate jocului Resident Evil 7 din partea multor site-uri populare, iar astazi jucatorii au fost cei care pot sa evalueze jocul.Dupa pareri pot sa va spun ferm, ca jucatorilor le-a plăcut produsul final și că așteptarea nu a fost în zadar, iar la momentul scrierii acestui articol pe playgab, noi am urmărit și vă putem confirma că acesta are un feedback foarte pozitiv pe Steam.

Lansarea jocului Resident Evil 7 a adus multe recenzii pozitive din partea jucatorilor


Potrivit celor care au încercat deja jocul, Resident Evil 7 nu este o copie sau renumitului joc Outlast sau P.T, dar oferă prospețimea întregii serii și te ține mereu în suspans. Jocul conține multe chestii de logică, acțiune precum și atmosfera de teroare constantă.Unii spun că jocul în sfârșit nu mai este ca cele din urmă cu mutanți și a început a fi un joc de groază.. un joc lent și terifiant.

Vă reamintim că astăzi (24 ianuarie) a fost lansat Resident Evil 7 pentru toate platformele majore - PC, PS4 și Xbox One. Dacă noi credem ce spun toți jucătorii și criticii, noul joc al celor de la Capcom, este exact ceea ce lipsea pentru seria Reîncarnare.

Dacă doriți să urmăriți un gameplay a unui jucător renumit de pe youtube, noi cei de la PlayGab vă recomandăm un video cu jocul întreg și vă rugăm să ne lăsați și voi o părere despre acesta.


скачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Cezar
Walker28 January 2017 22:38
Am rămas plăcut surprins de acest joc, are o poveste interesanta care te face sa simti cu totul jocul.A durat putin peste 6 ore ca sa-l trec, asa ca s-a meritat.Grafica foarte bună bravo echipei pentru asa un joc.
Primo
Primo1 February 2017 21:16
Forte bun jocul, a fost unu dintre cele mai bune pe care l-am jucat ..
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#