» » » Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?

Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?

Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?
  • Ascultat: 339
  • Data adăugării: 28.01.2017
  • Format: mp3 / m4r
  • Dimensiune: 0 b
  • Calitate: 44110 HZ, 16 bit, Stereo, 320 kbps
0
0
Asculta
Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?
Descarca
Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?

Pe aceasta pagină ai posibilitatea să faci download la ton de apel « - Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?» din categoria „Stiri IT“, taiata special pentru instalarea pe telefon mobil ca ringtone. Descarcă gratis muzică pentru telefonul mobil cu sisteme de operare Android/iOS.


Înainte de a face download îți recomandăm să asculți tonul de apel online «Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?» și în caz că îți place calitatea acestuia poți descarca muzica pentru telefon și să-l setezi ca ton de apel / sonerie care poate fi instalat pe dispozitivul dvs. ca un ringtone de cea mai bună calitate, la viteza maximă și fără publicitate și așteptări. Cele mai bune melodii / sonerii le găsești acum pe PlayGab.net și te poti bucura de hiturile preferate ca sonerie la telefon.


Descărca - Google Pixel 2 o să coste mai ieftin? ringtone gratuit și fară înregistrare, cu posibilitatea de a asculta on-line în 320kbps calitate excelentă, 44,1 kHz (stereo).

Videoclip cu Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?
Când Google a dezvăluit telefonul Pixel, a uimit prin numeroase lucruri, cum ar fi faptul că avea un preț mai mare ca un PC foarte performant, sau ca un HTC Vive. Generația următoare poate că va remedia asta.

Cele mai recente zvonuri care aleagă pe coridoarele întunecate ale internetului susțin că Pixel 2 va veni în variante multiple, dintre care una va avea un preț mai acceptabil pentru cine nu a câștigat la loterie sau ține la organele sale interne.

Acest model s-ar numi Pixel 2B și va costa mult mai puțin. Câte sacrificii se vor face și ce configurație va avea pentru un preț mai mic nu se știe deocamdată.

Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?

Varianta babană a lui Pixel 2 ar urma să aibă o cameră îmbunătățită, cu performanță mai bună în condițiile de lumină redusă, dar fără să aibă mai mulți megapixeli. Acesta ar putea fi chiar rezistent la apă, dar asta nu s-a determinat încă. Iar pentru cei care n-au nimic împotriva prețului masiv pe care îl avea Pixel, modelul acesta se pare că va fi cu 50$ mai scump ca cel de anul trecut.

Informațiile nu sunt deocamdată confirmate, dar nu par a fi tocmai improbabile.

Sursa: GSMArena
Comentarii (0)
Lasă o părere
reload, if the code cannot be seen