Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?

Categoria:Stiri IT
Artist:
Denumirea:Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?
Size:0 b
Vizualizări: 250
Calitate:320 kbps
Versuri:
Când Google a dezvăluit telefonul Pixel, a uimit prin numeroase lucruri, cum ar fi faptul că avea un preț mai mare ca un PC foarte performant, sau ca un HTC Vive. Generația următoare poate că va remedia asta.

Cele mai recente zvonuri care aleagă pe coridoarele întunecate ale internetului susțin că Pixel 2 va veni în variante multiple, dintre care una va avea un preț mai acceptabil pentru cine nu a câștigat la loterie sau ține la organele sale interne.

Acest model s-ar numi Pixel 2B și va costa mult mai puțin. Câte sacrificii se vor face și ce configurație va avea pentru un preț mai mic nu se știe deocamdată.

Google Pixel 2 o să coste mai ieftin?

Varianta babană a lui Pixel 2 ar urma să aibă o cameră îmbunătățită, cu performanță mai bună în condițiile de lumină redusă, dar fără să aibă mai mulți megapixeli. Acesta ar putea fi chiar rezistent la apă, dar asta nu s-a determinat încă. Iar pentru cei care n-au nimic împotriva prețului masiv pe care îl avea Pixel, modelul acesta se pare că va fi cu 50$ mai scump ca cel de anul trecut.

Informațiile nu sunt deocamdată confirmate, dar nu par a fi tocmai improbabile.

Sursa: GSMArenaскачать dle 12.1
Afișați textul integral
Comentarii:
Îți place acest rington?
Adaugă un comentariu
Numele:
Adresa E-Mail:
Это код:
reload, if the code cannot be seen
Введите сюда:
А-я A-z 0-#